Contact   |      
Maandag, 23. September 2019 Contact Persoon

Imprint

ELD B.V.
P.O. Box 4132
4900 CC Oosterhout N.B.
(Nederland)

Tel: +31 162 478 300

E-Mail:

 

Copyright

© Copyright 2018 ELD B.V.. Alle rechten voorbehouden.

De inhoud, opmaak en het ontwerp van de webpagina’s zijn door auteursrecht beschermd. Reproductie van informatie of gegevens van deze website, in het bijzonder het gebruik van teksten, samenvattingen van teksten, of beeldmateriaal is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ELD B.V..

ELD B.V. behoudt zich het recht voor om de beschikbaar gemaakte informatie op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.

 

Bedrijfsprofiel

ELD B.V. is geregistreerd in het Handelsregister bij de Arrondissementsrechtbank te Breda, Nederland, onder nummer 20055895. ELD is een 100% dochteronderneming van de HOYER Group en geïntegreerd in de bedrijfslijn Supply Chain Solutions. De gedelegeerde bestuurders van de HOYER Group zijn Ortwin Nast (CEO) en Gerd Peters. ELD is gevestigd in Oosterhout, Nederland.

Het BTW-identificatienummer van ELD is: NL 0083 43 020 B01

 

Ontwikkeling en consultancy: REDCODE.DE - Internet agency, Hamburg, Duitsland

 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt geregeld gecontroleerd en geactualiseerd. Ondanks dat alle mogelijke inspanning wordt verricht om de nauwkeurigheid van de website te verzekeren, kunnen de gegevens in de loop de tijd veranderd zijn. We accepteren geen aansprakelijkheid voor en garanderen niet dat de informatie die op deze website beschikbaar is gemaakt, actueel, correct en volledig is.

ELD B.V. accepteert geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites van derden waarnaar direct of indirect wordt verwezen, bijvoorbeeld door een hyperlink. De inhoud van gekoppelde websites van derden is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de beheerders van die websites. Dit is eveneens van toepassing op inhoud die duidelijk genoemd wordt als zijnde afkomstig van derden, of indien dit wordt geïmpliceerd door het noemen van auteursrechten, brongegevens of een merknaam van derden.

ELD B.V. behoudt zich het recht voor de op deze website beschikbaar gemaakte informatie op ieder moment te wijzigen of aan te vullen.