Contact   |      
Maandag, 23. September 2019 Contact Persoon

Onze diensten

Afvullen en verpakken

ELD verzorgt het afvullen op iedere schaal.

Lees verder »

 

Overpompen en ompakken

ELD herverpakt en pompt over van bulk naar bulk en van verpakking naar bulk.

Lees verder »

 

Mengen

ELD mengt vloeibare en/of vaste stoffen volgens een door u opgeven formule.

Lees verder »

 

Supply Chain Solutions

SCS biedt logistieke concepten en value-added diensten.

Lees verder »

 

ELD biedt een uitgebreide reeks diensten en verzorgt tevens de administratie en coördinatie in de toeleveringsketen van A tot Z - via één contactpersoon!

De dienstverlening van ELD komt tegemoet aan alle eisen die vanuit de gehele supply chain worden gesteld, of het nu gaat om het afvullen, overpompen of het mengen van producten. ELD is gespecialiseerd in het afvullen van producten in diverse verpakkingen zoals polycans, drums en containers. De grote van de verpakkingen varieert van 1-liter tot 1000 liter verpakkingen. Zowel het transport en belading van van volle containers (full container loads, FCL's) als onvolledige ladingen (less than full container loads, LCL's) kunnen wij voor u verzorgen. Voorts kunnen wij verschillende vloeistoffen mengen, maar ook vaste stoffen oplossen in vloeibare stoffen. Tevens verzorgen we bemonstering en filtering.

 

Direct contact

Wij bellen u graag terug
Your data will be stored for processing your inquiry and for follow-up questions. We will not pass on these data without your consent. Please note our Privacy Policy and Right of Revocation.

Of neem contact op met uw contactpersoon via de contactpagina